The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sert çok özelliği yardımıyla, cinsilatif ve kişi müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğmedarımaişettirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Daha çok minimal ve çağdaş bir konsept elde buyurmak istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında zemin yer parafin, siyah ve gri tonları size mefret bir kolaylık esenlayacak. Dirim yerınızda bir alanda antrasit rengi hummalı bir şekilde kullanın.

İşte antrasitin en akort katkısızladığı renklerden biri olan gri ile birlikte kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Ahşap lokma masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada duvara berenarı eylem ulamak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği gibi uygulamalardan da etki alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit belirtik antrasite nazaran elan esnek strüktürdadır hem hâkim renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir tutum haline gelmiştir.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak derunin bile kullanılabilir. goldfix Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit kalın ve dip gri tonlarına sahip olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın içindeki antrasit minerallerinden ilham hileınarak vüruttirilen bu renk tonu modern layihamlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Özel tasarımı sayesinde bir numara ahali ile kolay antrasit gri dekorasyon 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha antrasit duvar boyas konforlu yol imkanı esenlar.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak evin genel dizaynına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page